Túraélmény videónapló

Via ferrata Dachstein Gams - Krippenstein

2015 aug 11

A Dachstein Gams via ferráta a Krippenstein egy új vasalt mászóútja. Három része van: Himmeleck (A/B), Gams (C), és a Nordwand (E). Mivel első alkalommal voltam itt, az első két részt jártam be. Az extrém nehézségű Északi fal egy következő alkalomra maradt. Valószínűleg meg tudtam volna csinálni, de úgy döntöttem, még edzem rá. A Vaskecske (Gams) viszont nagyon fotogén alkotás, mozdulatlanul tűri, ha fényképezik, és imádja a selfie-t :-)

***

Amennyiben érdekel a vasalt mászóutak világa, itt megtalálod az összes erdélyi, és néhány nagyon szép európai via ferrátát. Vasalt mászóutak Via ferrata

Új bejegyzés

© Minden jog fenntartva. Tilos a webhelyen található szövegek, képek, videók írott engedély nélküli felhasználása vagy újraközlése. © Toate drepturile rezervate. Reproducerea, folosirea textelor, pozelor, filmelor din acest site, prin orice mijloace, este strict interzisa. © Reproduction of any text, picture or video from this website, either in printed or electronic form, without prior written permission, is prohibited.